Nedelja, 24. september 2023
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: COLLEGIUM NOVO LETO – OKUSI 2017
Četrtek, 24. november 2016
COLLEGIUM NOVO LETO – OKUSI 2017

BEOGRAD V LEPINJI

RECEPT, KI JE VEČ KOT PREVERJEN. GLASEN, PUSTOLOVSKI, PONOSEN IN DRZEN, TAKO SO BEOGRAD OPISALI PRI LONELY PLANETU, KJER SO GA UVRSTILI MED TOP 10 MEST Z NAJBOLJŠIM NOČNIM ŽIVLJENJEM NA SVETU. SKUPAJ Z NAMI SE PREPUSTI UTRIPU MESTA, KI POTEŠI APETIT TUDI NAJBOLJ IZBIRČNIM. BALKANSKA KUHINJA, VRHUNSKE ZABAVE NA SPLAVIH IN MNOGIH DISKOTEKAH POSKRBIJO, DA BO NOVO LETO PO VAŠEM OKUSU.

29.12.2016 - IZ SLOVENIJE V BEOGRAD Odhod v večernih urah iz Ljubljane z Vlakom. (PROGRAM: 2 noči) 30.12.2016 – BEOGRADPot nas bo peljala z vlakom mimo Zagreba skozi Slavonijo proti Srbiji. V »Београд« bomo prispeli v dopoldanskih urah in si za predjed privoščili ogled najbolj hude novoletne party destinacije. Videli bomo: Shopping center Ušće, Palačo Srbija, Sava center, Park neuvrščenih, Terazije, Beograđanko, elegantno Knez Mihajlovo ulico, Trg republike, Srbsko skupščino in trdnjavo Kalemegdan, po kateri se bomo sprehodili z lokalnim vodnikom. Sledi namestitev in čas za osvežitev ter priprave na 1. večer v Beogradu. Čakala nas bo prava srbska večerja z dodatkom trubačev! Še preden se bomo izgubili v fuziji omamnih okusov pa za lažjo prebavo sledi pravi razvrat na enem od beograjskih splavov.

29.12.2016 - odhod iz Ljubljane v večernih urah.

31.12.2016 - BEOGRAD Po jutranjem zajtrku in kratki osvežitvi nas bo pot vodila na Dedinje do Hiše cvetja, kjer si bomo ogledali grob najbolj znanega Jugoslovana vseh časov – Josipa Broza Tita. Za vse športne fanatike pa se bomo popeljali mimo stadiona Crvene zvezde, da pa bi vse skupaj še nekoliko začinili še mimo stadiona največjega tekmeca Partizana. Po peš ogledu mesta peš sledi za prave gurmane še vožnja z ladjico po Savi in Donavi. Umirjen začetek ogleda se po navadi hitro spremeni v pravo »party ladjico«! Najboljše smo si seveda pustili za konec. Za češnjico na vrhu sledi silvestrovanje v enem izmed famoznih beograjskih klubov. Le kdo bo prvi ujel silvestrski poljub?

1.1.2017 – IZ BEOGRADA V SLOVENIJO Zjutraj bomo zavili v kakšno izmed dišečih pekarn, kjer bomo lahko zapravili še zadnje dinarje, nato pa se podali proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.dp
« Nazaj