Nedelja, 24. september 2023
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: ZG 360° NYE
Četrtek, 24. november 2016
ZG 360° NYE

SPEKTAKULARNO SILVESTROVANJE V ARENI Z ARMINOM VAN BUURENOM IN EKIPO ULTRA EUROPE


Zagreb bo v leto 2017 vstopil s Croatia Music Weekom (31/12 - 1/6), ki ga bodo s silvestrovanjem v Areni odprli Armin van Buuren, Sander van Doorn, Juicy M, MoTi, Julian Jordan in David Gravell. - Spektakel je podaljšek festivala Ultra Europe in bo ponudil produkcijo za vse čute na svetovnem nivoju. - Ekskluzivni prodajalec vstopnic in paketov v Sloveniji je soorganizator dogodka, agencija Collegium Mondial Travel, ki prodaja vstopnice s prevozom že za 49 evrov, na voljo pa so tudi ekskluzivni paketi s prenočitvami za eno ali več noči.


Največji silvestrski spektakel v regiji, ki bo zagotovo razprodan, privablja goste iz vse Evrope, saj ga bo vodil eden najbolj priljubljenih negovalcev elektronske kulture. ARMIN VAN BUUREN je serijski ustvarjalec hitov in grammyjevski nominiranec, rekordni petkratni kralj lestvice Top 100 DJs, vodja založniškega imperija Armada, ustvarjalec najbolj poslušane elektronske radijske oddaje na svetu ASOT ter eden najbolj srčnih didžejev na planetu, ki navdušuje tako s svojo glasbo kot osebnostjo.


Kot poseben gost bo z njim v areni nastopil še en elektronski velikan, SANDER VAN DOORN, teren pa jima bodo pripravili atraktivna Ukrajinka JUICY M, predstavnika zadnjega EDM-vala, MOTI (hiti s Tiestom, Garrixom, Major Lazer) in JULIAN JORDAN (tesen Garrixov sodelavec) ter Armadin mladi up DAVID GRAVELL.


Težo dogodku, na katerem bo glasba le del svetovne multimedijske produkcije,  daje tudi to, da ga v sodelovanju z mestom Zagreb organizira ekipa, ki že štiri leta v Splitu ustvarja enega najodmevnejših evropskih glasbenih festivalov, ULTRA EUROPE, del obeh zgodb pa je že od začetka tudi agencija COLLEGIUM MONDIAL TRAVEL.


ZG 360° NYE z Arminom van Buurenom je del Croatia Music Weeka, ki bo ponudil teden vrhunskih glasbenih in drugih dogodkov.


Več o dogodku: http://www.croatiamusicweek.hr/events/zagreb-360-nye/

dp
« Nazaj