Nedelja, 24. september 2023
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: TRADICIONALNA NOVOLETNA ZABAVA
Četrtek, 24. november 2016
TRADICIONALNA NOVOLETNA ZABAVA

*SKUPINA MEJAŠI*

*SAMUEL LUCAS*


30. in 31. december 2016 od 21h do 5h

Prireditveni šotor Arena, Maribor


Collegium Mondial Travel tudi letos v sodelovanju s Termami Maribor pripravlja nepozabno zabavo v prireditvenem šotoru Arena pod mariborskim Pohorjem. To je sedaj že tradicionalna novoletna zabava, ki bo tudi letos poskrbela za nori žur do jutra.  30. decembra bodo nastopili člani zasedbe Mejaši, dan zatem pa bo v šotoru publiko zabaval Samuel Lukas. 

V prireditveni šotor Arena pod mariborskim Pohorjem se tudi ob zaključku letošnjega leta vrača zabava do jutranjih ur ob spremljavi priljubljenih glasbenikov. Za zabavo na večer pred najdaljšo nočjo bo poskrbela zasedba Mejaši, ki k nam prihaja iz sosednjega Varaždina in se je širši publiki prikupila s pesmijo Zorica, ki jo je Denis Dumančič iz Letečega odreda napisal za svojo ženo Zorico.»Mi smo precej neobičajna tamburaška skupina. Po navadi so vsi oblečeni v črne obleke in resno pojejo ter igrajo inštrumente. Mi pa vsi nosimo starke, kariraste srajce in kavbojke. Bolj smo rokerji kot pa tamburaši. Kdor nas pozna, ve da je z nami vedno zabavno.«  so povedali člani zasedbe Mejaši, ki se že veselijo svojega nastopa v Areni, saj pravijo, da jih Slovenci vedno lepo sprejmejo.

Šestčlanska zasedba, ki je na glasbenih odrih prisotna že od leta 2006 in v svojo tradicionalno tamburaško glasbeno zgodbo dodajajo pop-rock elemente je poznana po skladbah kot so: 5 6 Piva, Previše ljubavi, Zorica, Zavela me Ana ter mnogimi drugimi.

Na Silvestrov večer pa v šotor Arena prihaja Samuel Lucas, ki ga je slovenska publika spremljala kot finalista oddaje Znan obraz ima svoj glas ali pa so si ga zapomnili gledalci EME.Na kitaro igra že od 6 leta. Kot majhen deček jo je kradel očetu in se učil igranja na skrivaj. Pri 20-ih letih je odslužil vojaški rok in se pridružil zasedbi, s katero so nastopali po Avstriji, Nemčiji, Švici in Italiji. Nato se je po 4-ih letih vrnil nazaj v Slovenijo in kot član skupine Freeway nastopil tudi na Emi.

Pozneje ga je pot zanesla zopet v Skandinavske države, kjer je živel in nastopal 8 let. Tam se je tudi preimenoval in postal Samuel Lucas. Publika ga pozna po hitih kot so: Naj te drugi ljubi, Novo srce, Vse bi zate dal, Pesem o naju..


 


Zagotovite si svojo vstopnico!
dp
« Nazaj