Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: 8. marec v Clubu Space
Ponedeljek, 3. marec 2014
8. marec v Clubu Space

Club Space

Kolodvorska 7, 1000 Ljubljana

07.3.2014

Ob 23:00


 


Club SPACE vas vabi da praznik 8.marec dan zena praznujete z DJ Urketom in Mirom Todosovskim.

Za se eno nepozabno zabavo pa bo poskrbel

DjMc Urke ( balcan ) ....

In z živo glasbo

Miro Todosovski


Vstopnina samo 15e pri clubskih promotorjih...

V ceno vstopnice je vključena tudi pijača, ki je na dogodku brezplačna

ALL DRINKS FREE OF CHARGE , ALL NIGHT LONG !!


Vabljeni !


 


DJ MC Urke


Najbolj nore zabave so sadež turbulentnih klubskih vibracij ovitih v plesno glasbo, ki jo spremlja spretna didžejevska igra z nekoč vinilnimi, danes v večini virtualnimi ploščami. Balkanski pridih klubskemu vzdušju je od nekoč puščal pečat za nepozabno druženje in dobro voljo obiskovalcev, kar je botrovalo razmahu tovrstnega neustavljivega in nepokornega glasbenega žanra tudi v Sloveniji. Govorimo o novem valu balkanskih hitov, ki so plod tako starejših kot novejših pevcev in glasbenikov iz držav nekdanje Jugoslavije.Milijoni ogledov videospotov na spletnem portalu youtube so odraz priljubljenosti udarnih glasbenikov in pevcev Balkana, kot so Elitni Odredi, Rada Manojlović, Cvija, Dragana Mirković, Boban Rajović, Slobodan Vasić, Jovan Perišić, Darko Lazić, Ana Nikolić, če jih naštejemo le nekaj, njihovi koncerti pa so v celoti nabiti s pozitivnimi čustvi in vibracijami.


Eden prodornejših slovenskih didžejev DJ Mc Urke je svoj poklic namenil vrtenju tovrstne glasbe, ki jo občuduje in hkrati soustvarja, bodisi na odru ali v studiu. Povezovanje tematskih glasbenih večerov ni lahka naloga, a obenem ne predstavlja problemov za tistega, ki je v tem dober in izkušen. DJ Mc Urke je prvo takšno vlogo odvrtel in povezal pri šestnajstih letih v ljubljanskem klubu Inbox, na zelo dobro obiskanih večerih. Kot sam priznava je trema bila v večji meri prisotna, a jo je ljubezen do poklica premagala in pustila za sabo. Preko različnih druženj in sodelovanj s producenti in didžeji, kot so DJ Sankee Lompack in DJ Edi, je njegovo ime sčasoma postala znanka v nočnem klubskem življenju in izborila status na vseh večjih koncertih npr. Cece, Lepe Brene, Zdravka Čolića, Dragane Mirković in Ace Lukasa, ko je množice ljudi ogreval s svojimi miksi pred nastopi legendarnih pevcev. Uspeh ni izostal tudi v produkcijskih vodah, saj prvenec z DJ Krmkom in t.r. prvo harmoniko sveta Markom Milutinovićem je samo na youtubu dosegel rekordnih 1.500.000 ogledov in se uvrstil na sezname priljubljenih skladb evropskih balkan didžejev, ter bil najbolj gledan video 2013 v Sloveniji..


Dobrodošlica v tujih klubih, kjer že dalj časa gostuje, je zanj bila spodbuda k ustvarjanju novega hit singla, tokrat z Mirom Todosovskim. Pod pokroviteljstvom portala Kuponko.si je ogled videoposnetka pospremilo več kot 200.000 oboževalcev, DJ Mc Urke pa je že napovedal dva nova projekta in sicer sodelovanje s slovensko narodno zabavno skupino, s harmoniko v ospredju ter ponovni duet s Todosovskim. Slednji naj bi premierno bil predstavljen na Cecinem velikem koncertu 21.in  22. marca na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani.  


 d.p.
« Nazaj