Petek, 7. avgust 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: Čokoladni dan v Cukrčku
Ponedeljek, 3. marec 2014
Čokoladni dan v Cukrčku

V čokoladnici Cukrček so se letošnji praznik dneva žena in 40 mučenikov odločili praznovati na prav poseben način. V svojo proizvodnjo so povabili znane Slovenke in Slovence, ki so za svoje boljše polovice ali mame sami ustvarili čokoladno darilo. Vabilu so se odzvali pevka Alya, voditeljica Jasna Kuljaj, novinarka Polona Jambrek, miss Universe Sara Savnik, lepotička Iris Mulej, igralec Jernej Kuntner, športnik Miran Stanovnik, pevec Andrej Šifrer, igralec Rado Mulej, Voditelj Tadej Bricelj in podjetnik Jure Štekar.

Ob prihodu so se podučili o izdelovanju čokoladnih dobrot, potem so pa hitro tudi sami poprijeli za delo in ob pomoči čokoladnih mojstrov Cukrčka začeli ustvarjati čokoladne mojstrovine. Opazili smo, da so znani Slovenci imeli veliko idej, saj so v čokoladnih modelih ustvarili veliko različnih  okusov in vzorcev. Nekateri so se še posebno potrudili za svojo boljšo polovico, kot Iris Mulej, Tadej Bricelj in Miran Stanovnik. Nekateri so bili prav otroško razpoloženi, predvsem Andrej Šifrer, ki je Iris in ostala dekleta popackal s čokolado po obrazu.  Igrivost in ustvarjalnost sta bili na prvem mestu, vendar tudi produktivnost ni veliko zaostajala, saj so v dvournem delu ustvarili čokoladni nogometno žogo, čokoladni motor, črke, čevelj…

Tovarne čokolade je pozitivna energija znanih kmalu napolnila, njim pa ni primanjkovalo sladkih misli in igrivega razpoloženja.  Navdušenje nad izdelovanjem čokoladnih dobrot je bilo tako veliko, da so si obljubili, da to ustvarjanje ni bilo zadnje.


 
d.p.
« Nazaj