Petek, 7. avgust 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: Collegiumovo nepozabno novo leto 2013
Torek, 7. januar 2014
Collegiumovo nepozabno novo leto 2013

Ljubljana, 6. januar 2014 – Največja potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, je tudi letos pripravila nepozabno silvestrovanje na več dobrih lokacijah in pester tematsko zabavni program v evropskih prestolnicah in središčih. Letos je najdaljšo noč v letu z njimi dočakalo več tisoč mladih slovenskih in tujih žurerjev, ki so se predajali dobri glasbi in odlični zabavi, za katero so poskrbele ne pogrešljive slovenske kot tudi tuje glasbene zvezde, kot so Dj Matthew Z, Dj Clay Clemens, DJ Kosta Radman in mnogi drugi.


Najbolj veselo letos je bilo v Beogradu, Budimpešti in Bratislavi.


Nore vroče tematske zabave, so poskrbele za pestro dogajanje in dišale po razvratu.


Letos je v Beograd odpotovalo največ mladih, nato je sledila Bratislava in Budimpešta. V Beogradu se je prvi večer tradicionalno žuralo na splavih, kjer je potekala zabava Geek2Freak. Najdaljšo noč je večina žurerjev prebedela v Domu Omladine kjer se je odvijal Red carpet Papaya party ob divjih ritmih elektronske glasbe.


V Budimpešti so letos silvestrovali nekoliko zahtevnejše potnike. Ekipa Collegium je za njih pripravila pester in bogat animacijski program na odličnih lokacijah. Prvi večer so potniki doživeli pravo senzacijo eleganten Red carpet Papaya party v enem najbolj ekskluzivnih klubov Budimpešte, s Papaya resident DJ-jem Kosto Radmanom. Drugi večer so se potniki lahko spoznavali z madžarsko kulinariko in tradicionalnimi plesi na čardi na ladjici, nato pa se je zabava prelevila v pravi tematsko obarvan Geek2Freak BOAT party. V novo leto pa jih je popeljala zapeljiva tematska zabava Mascaraed party, medtem ko je Collegium Clubbing DJ ogreval ozračje do vrelišča, vse do zgodnjih jutranjih ur. Budimpešta je znana po svojih čudovitih znamenitostih, ki so si jih potniki ogledovali z avtobusi, peš po okrašenih madžarskih ulicah in z dnevno panoramsko vožnjo z ladjico po Donavi.


Novost letošnjega Collegiumovega novega leta je bil Crazy Afro party v Bratislavi, ki je potekal drugi večer potovanja pod okriljem zvezdnik DJ Kosta Radman v najboljšem klubu v centru mesta – THE CLUB. Mladi so najdaljšo noč v letu pričakali v Klubu LOFT, kjer je potekala najbolj odštekana tematska zabava Red carpet party.


 V mesecu januarju pa bo agencija za vse svoje novoletne potnike pripravila po novoletno zabavo Dress to impress, ki se bo odvila 10.1.2014 v klubu Cirkus. Za nepozabno zabavo bosta poskrbela Dj Matthew Z in Dj Clay Clemens.


 Več o aktualnem dogajanju najdete na www.collegium.si.d.p.
« Nazaj