Petek, 7. avgust 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: TRANSMISSION 2013 - `The Machine of Transformation` - 30. 11. 2013
Torek, 15. oktober 2013
TRANSMISSION 2013 - `The Machine of Transformation` - 30. 11. 2013

Čakanja je konec: Transmission razkriva dolgo pričakovani program ob deseti obletnici, s tematsko podlago `The Machine of Transformation` oziroma Stroji preobrazbe. V soboto, 30. novembra 2013, bomo skupaj pisali zgodovino v o2 areni v Pragi na Češkem, kjer bo preko 10.000 oboževalcev iz več kot 50 držav zbranih v uživanju in nabiranju novih party izkušenj.


Za nepozabno noč bodo poskrbeli:


MARKUS SCHULZ

ØRJAN NILSEN

COSMIC GATE

ARNEJ

TOMAS HEREDIA

SNEIJDER

THOMAS COASTLINE

TRANSMIX - THRILLSEEKERS

VISION IMPOSSIBLE

HOSTED BY MC DA SILVA


Več informacij o izvajalcih


MARKUS SCHULZ: Legenda Transmission-a, ki nas vsako leto združuje z izvirnimi in unikatnimi zvoki, se letos vrača v Prago, kjer bo ponovno pokazal, v čem je najboljši – v pregrevanju publike. Neverjetne linije basa, nesramni spusti in sočni zvoki. Markus vedno ustvari in predstavi neverjetne sete,  je poln strasti in odločnosti iz enega samega razloga – vsakič da vse od sebe, da bi zadovoljil svojo publiko. Po celem svetu je Marcus Schulz znan kot eden najbolj znanih DJ-ev in ena največjih EDM zvezd, njegov uspeh in popularnost pa nista prepoznavna samo zaradi tedenskih nastopov pred večtisoglavimi množicami, pač pa tudi zaradi njegove Global DJ radijske oddaje, ki privabi na milijone poslušalcev po celem svetu. Izredno smo počaščeni, da bo Markus ponovno prevzel nadzor na praško o2 areno 30. novembra 2013, še enkrat znova ga bomo lahko videli, slišali in seveda uživali ob neverjetnih zvokih legende - Markusa Schulza.

https://www.facebook.com/markusschulz


ØRJAN NILSEN: Odločen, delaven in energičen – tri besede, ki najverjetneje najbolje na hitro opišejo velikana Ørjana Nilsena. Norveški DJ in producent je bil deležen izjemne pozornosti odkar je prikorakal v svet plesne glasbe. V preteklih letih je s svojo glasbo navduševal občinstvo po celem svetu. V nekaj smo prepričani – nihče ne  more ustaviti tega norveškega čudežnega dečka. Naj bo v studiu ali pred občinstvom, Ørjan Nilsen je odločen, da nas bo presenetil, očaral in zabaval in tega si ne želite zamuditi. Pripravite se na razbijajoče bite in trancy melodije Ørjana Nilsena.

https://www.facebook.com/OrjanMusic


COSMIC GATE: Odlično združenje Musical minds, ki je vodilo do velikega poka in nastanka Cosmic Gate-a, je združilo Nica Chagalla in Bossi-a na hitro vzpenjajoči se poti. Štirje albumi izvajalcev, 28 singlov in 46 remiksov, štirje združeni miksi, preko tisoč mednarodnih nastopov in več milijonov poslušalcev. Nic in Bossi sta ustvarila partnerstvo pod imenom Cosmic Gate, ki je upravičeno znano kot eno najbolj uspešnih in najdlje trajajočih v elektronski plesni glasbi. DJ-a nadaljujeta s svojimi norčijami po celem svetu, 30. novembra 2013 pa bosta v o2 areni poskrbela za odlično mero trance-a.

https://www.facebook.com/cosmicgate


ARNEJ: Kanadski steber trdega trance-a ve, kako opraviti z zvočnimi prehodi, biti in melodijami. Arnej je svoj uspeh ustanovil na uspešnicah `They always come back`, `The ones that get away`, `Time Gate` in `Dust in the wind`, če naštejemo samo nekatere. Vse skladbe so bile podprte s strani elitnih DJ-ev iz celega sveta. Poleg produkcije skladb pod svojim imenom, pa je Arnej objavil tudi nekaj pesmi pod svojim vzdevkom 8 Wonders, v sodelovanju z znanimi imeni, kot so Ørjan Nilsen, Cosmic Gate, Markus Schulz in pred kratkim izdal zadnje sodelovanje s Paul van Dykom `We are one 2013`. Arnej je pravi perfekcionist, ne glede na to, ali izvaja za 200 ali 20.000 ljudi, njegova strast vedno pričara glasbeno zgodbo. Pripravite se na dogodivščino, ki se prične 30. novembra 2013, s prekrasnimi zvoki Arneja.

https://www.facebook.com/ArnejOfficial


TOMAS HEREDIA: Latinska Amerika ve, kako vznemiriti srca in noge poslušalcev. Argentinec Tomas Heredia je DJ in producent, ki je del glasbene industrije od mladih nog in se s produkcijo glasbe ukvarja od rosnih 16-ih let. Njegov talent še vedno raste, njegovi zvoki se hitro širijo in zagotovo ga bomo srečali na vrhu. Skladbe `Moonlight`, `When I am with you`, `The Witch` in `Alchemist`, so le nekatere od njegovih izvrstnih del, ki prinašajo melodičen trance z energijo, močjo in globokimi basi, ki jih vsak ljubitelj trance-a mora slišati, saj prevzamejo večtisočglavo množico. Tomas je nastopal na festivalih, kot so Ultra Music Festival in ASOT 600 v Sao Paulu, kjer so mnogi prav njegov set označili kot najboljšega v tisti noči. Tomas Heredia je pripravljen za novo akcijo in prepričani smo, da boste 30. novembra 2013 na Transmission-u jadrali na nepozabnih zvokih, ki bodo pospremljeni z močnimi biti počasnih ritmov, pa vse tja do popolne norosti. Pripravite se na čisti trance s Tomasom Heredio.

https://www.facebook.com/tomasherediamusic


SNEIJDER: Čeprav se z glasbo resno ukvarja šele 5 let, je kljub temu že znan kot podmladek najbolj znanih DJ-ev. Irec Andrew Ligget, bolj znan kot Sneijder, je znan po mešanju različnih stilov in unikatni raznolikosti. Predstavil je neskončno mask, ki so prekrivale njegove mnoge glasbene obraze, toda kljub barvnim in vpadljivim razlikam, njegova najbolj znana skladba ostaja  `138+ BPM`, ki ponuja dvigajoče trance zvoke. Sneijder je ime, ki ga boste v bodoče še pogosteje slišali, je DJ, ki ve, kako zaključiti dogodek z močnimi trance zvoki. Ne pozabite preveriti njegovih bitov 30. novembra 2013 na Transimission-u.

https://www.facebook.com/sneijdermusic


THOMAS COASTLINE: Talentiran češki trance DJ in producent Thomas Coastline bo otvoril dogodek. Thomas je z ustvarjanjem glasbe pričel pri 16-ih letih in med znanimi imeni pristal leta 2008 s skladbo `After Hour,` ki je hkrati tudi pesem, ki jo je Armin van Buuren izbral za svojo oddajo `A State of Trance`. Od takrat je več njegovih skladb sledilo temu uspehu. Njegovo pesem `Love Victims` je Ministry of Sound izbral za miks kompilacijo `Trance Awards`, pesem `Ultra light` pa je založba Blackhole recordings vključila v kompilacijo Search of Sunrise 9. Poleg DJ-anja in produkcije se Thomas Coastline lahko pohvali tudi z lastno radijsko oddajo na portalu afterhours.fm. Za Transmission bo Thomas pripravil poseben warm-up set, ki bo zagrel vse obiskovalce in pripravil primerno vzdušje za pričetek Transmission-a.

https://www.facebook.com/thomascoastline


TRANSMIX - THRILLSEEKERS: Eden vedno pričakovanih poudarkov Transmission-a je zagotovo Transmix – predhodno posnet miks z znanimi trance klasikami, poln posebnih efektov, združen s spektakularnimi laserskimi predstavami. Letos bo Transmix pripravil The Thrillseekers, znan po svojih odličnih trance setih.

https://www.facebook.com/thrillseekersofficial


VISION IMPOSSIBLE: Dodaten atribut Transmission-a je seveda nizozemska VJ skupina Vision Impossible, ki bo tudi letos poskrbela za vse intro filmčke, odgovorni pa bodo tudi za efekte v živo tekom celotnega dogodka. Začetki Vision Impossible segajo v leto 2000, ko so se pod njegovim okriljem združili Martijn Adema, Berry van Dijk in Ruben Langedijk. Od takrat zadeve pospešeno napredujejo in vsak dogodek pomeni le dodatno stopničko višje do končnega cilja – ustvariti ultimativno vizualno izkušnjo. Vision Impossible danes zajema profesionalno ekipo prijateljev, ki jih druži ljubezen do glasbe in umetnosti.

https://www.facebook.com/visionimpossible


VODITELJ - MC DA SILVA: Da Silva je postal MC leta 1999, od takrat pa je reden gost velikih dogodkov, kot so Extrema, Dance Valley, Impulz, Ground Zero in Luminosity. Da Silva je MC, ki ve, kako raztrgati občinstvo in prav zato ga bomo letos lahko videli tudi na Transmission-u.


Transmission je še posebej znan po zvočnem sistemu Funktion One (posebej uvožen iz Združenega kraljestva), ki prisotnim pričara izkušnjo najboljšega zvoka, ki ga lahko omogoči samo prizorišče velikosti 1000 m2. Obiskovalci lahko vsako leto pričakujejo na stotine kvadratnih metrov LED zaslonov, ducate visokokakovostnih laserjev, izbruhe co2 in ognja, konfete, pirotehnične efekte in mnogo, mnogo kvalitetne osvetljave. S pomočjo UNITED MUSIC produkcije je vsako leto mogoče preseči pričakovanja obiskovalcev, toda prav obiskovalci so tisti, ki na Transmission-u ustvarijo nepozabno vzdušje.


Veselimo se že 30.11.2013, ko bomo proslavili to jubilejno deseto obletnico festivala. Se vidimo na plesišču!


Za več informacijo o deseti obletnici Transmission `The Machine of Transformation` obiščite novo spletno stran: www.transmission.cz


 


 


Kaj o dogodku pravijo drugi


Domenik Harman, ljubitelj: ``Najboljši party, na katerem sem bil. Noben festival ali ASOT se ne more primerjati s Transmission-om!``


Markus Schulz: ``Eden najbolj prestižnih plesnih dogodkov na svetu. Če bi lahko, bi tam igral dokler se ne bi upokojil!``


Tony Andrews, lastnik Funktion One: ``Enostavno neverjetno. Ena najboljših zvočnih, laserskih in glasbenih produkcij.``


VJ skupina Vision Impossible: ``Transmission je bil poudarek našega dela preteklih osem let!``


 


www.usatrancemovement.com, združenje ameriških ljubiteljev trance-a: ``Najboljši dogodek leta!``


POTOVALNI PAKETI IN VSTOPNICE


Transmission, 10. obletnica, 30. november 2013

Pričetek: 20:00

Konec: 06:00


POTOVALNI PAKETI

V kolikor na dogodek prihajate iz druge države, potem vam priporočamo rezervacijo paketa s hotelom in vstopnico pri našem uradnem partnerju Festicket.com. Paketi vstopnice in dveh nočitev v hotelu se pričnejo že pri 80 evrih na osebo. Za več si oglejte spletno stran: http://transmission.cz/en/travel/


Iščete prevoz? Avtobusne in letalske povezave so organizirane iz več držav: http://transmission.cz/en/some-news-about-transmission/


VSTOPNICE V TUJINI

Redne in VIP vstopnice so sedaj na voljo na spletni strani Transmission-a, nakup pa je mogoč preko sistema Paylogic: http://transmission.cz/en/tickets/


Informacije o Golden vstopnicah z maksimalnim udobjem iz razkošjem lahko prav tako najdete na tej povezavi.


Transmission vam predstavlja Gambrinus Excelent


Transmission Facebook stran: https://www.facebook.com/Transmission.official


Transmission spletna stran dogodka (skoraj 10.000 potrjenih udeležencev): https://www.facebook.com/events/155460081293452/


Prednakupni trailer: http://vimeo.com/65826499


Info/press akreditacije-Slovenia: media.group@siol.com


Uradni prevoznik iz Slovenije na Transmission 2013: www.Partyinfo.si

d. p.
« Nazaj