Petek, 7. avgust 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: KLAPE V AVDITORIJU 2013
Torek, 13. avgust 2013
KLAPE V AVDITORIJU 2013

VELIKI KONCERT NAJVEČKRAT NAGRAJENIH DALMATINSKIH KLAP


Po tradicionalnih koncertih »Klape v Avditoriju 2009«, »Klape v Avditoriju 2010«, »Klape v Avditoriju 2011« ter »Klape v Avditoriju 2012« se v Portorož, ponovno vračajo največkrat nagrajene dalmatinske klape. Občinstvu bodo ponovno dokazale kako čarobne so klapske pesmi, kot gost pa se jim bo na odru pridružil Krunoslav Kićo Slabinac, v soboto, 07. septembra 2013, ob 20. uri.


EKSKLUZIVNO: prvih 100 kupcev VIP vstopnic, bo prejelo gratis DVD Klape v Stožicah 2011. DVD se bo lahko dvignil na blagajni Avditorija Portorož, uro pred pričetkom koncerta.


Nastopile bodo naslednje klape:  1. Klapa CAMBI iz Splita

  2. Klapa MASLINA iz Šibenika

  3. Klapa KUMPANJI iz Korčule

  4. Klapa MOTOVUN iz Motovuna

  5. Slavko Ivančič in Klapa Solinar iz Pirana


Posebni gost: KRUNOSLAV KIĆO SLABINAC


Le kdo ne pozna legendarnega Kićo Slabinca in njegove pesmi »Zbog jedne divne crne žene«. Šarmantni pevec, kitarist in skladatelj je že več z več kot 40-letno kariero. Bil je sestavni del skupine Dinamiti, v solo karieri je prepeval tudi skladbe Toma Jonesa in Elvisa Presleyja ter sodeloval z različnimi avtorji kot  Đorđe Novkovič, Arsen Dedić in drugi. V svoji dolgi karieri je izdal že 15 albumov.


 


Odlične vokalne interpretacije nas bodo ob spremljavi kitar in mandolin popeljale v mediteransko ozračje. Vsi ljubitelji dalmatinskih pesmi, morskega vzdušja ter nostalgije ste vabljeni na nepozaben večer z odličnimi klapami, ki se jim bo pridružil legendarni Krunoslav Kićo Slabinac, v soboto, 07. septembra 2013, ob 20. uri, Avditoriju Portorož.


 


Prodajna mesta: Avditorij Portorož, Petrol servisi, Kompas poslovalnice, BIG BANG, Mercator – M holidays, Hiša vstopnic Citypark in Europark, Kiosk Delo, 3dva trafike, Pošta Slovenije
D. P.
« Nazaj