Sobota, 6. junij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: Rdeč spektakel z Guetto
Petek, 25. november 2011
Rdeč spektakel z Guetto
Areno Stožice čaka spektakularna stilska preobrazba: 15. decembra jo bodo oblekli v rdeče. Ne zamudite največjega božičnega žura letošnjega leta – zaplešite v rdečem!

Z Davidom Guetto, eno najbolj vročih popzvezd na planetu, ki je s 15.000 žurerji absolutni rekorder Arene, bomo zaplesali na žuru, kakršnega Slovenija še ni doživela. 15. decembra prihaja v Ljubljano z Afrojackom, glasom hitov Boba Sinclara, Stevom Edwardsom (World, hold on, Together, Peace song ...), tam pa bodo tudi vroči didžeji Jaz von D, Sunnery James & Ryan Marciano ter 10 kamionov opreme in dekoracije.

Dvakratni grammyjevec z neverjetnim nizom hitov bo v Areni predstavil novi album Nothing but the beat, ne spreglejte tudi istoimenskega dokumentarca, ki se te dni vrti na programu Pop Spot. Ljubitelji plesnih ritmov nestrpno čakajo tudi prvi slovenski nastop Afrojacka, še enega grammyjevca in avtorja hitov, kot so Give me everything (s Pittbulom), Take over control, Louder than words in mnogih drugih. Grammy se je kar dvakrat za las izmuznil tudi Stevu Edwardsu, avturju in pevcu hitov Boba Sinclara, Axwella (Watch the sunrise) Shapeshifters (Helter skelter, She freaks), Cassiusa (Sound of Violence) in drugih. Paša za ušesa in oči pa bosta Sunnery James & Ryan Marciano oz. "surinamska hišna mafijca", kot ju je krstil Axwell.

NOV STANDARD ZABAV
Red (x-mas) party ne prinaša le izjemnega glasbenega programa, postregel bo tudi s presežkom, ki bo postavil nov standard izvedbe glasbenih spektaklov pri nas. Strop arene bo prepleten z živo rdečimi trakovi, med njimi bo nanizanih več sto rdečih balonov ter sto disko krogel, ki bodo pričarale privlačne svetlobne odboje. Scenografi bodo za potrebe rdeče dekoracije porabili preko 3.000 m2 blaga, Areno bo razsvetlilo čez 200 inteligentnih luči ter več barvnih laserjev, vizualni učinki bodo vidni na več kot 500 m2 površinah LED-zaslonov, razporejenih po celi areni. Za kvaliteten zvok bo nameščenih preko 100 zvočnikov, kocinili bomo ob posebnih efektih, celotno odrska, scenska in tehnična oprema pa bo pripeljana s kar desetimi tovornjaki. Organizator je ob zagotovil tudi avtobusni prevoz iz večjih mest, Slovenske železnice nudijo 50-odstotni popust na vožnje z vlakom, posebna pozornost pa je namenjena Guettovim najvijačem, mlajšim od 16 let in njihovim staršem: ob nakupu dveh vstopnic za rdeči ring je vstop za skrbnika brezplačen. Skratka, razlogov za obisk Red (x-mas) partyja je več kot dovolj. Izbrati morate le še svojo najljubšo rdečo majčko, natrenirati refrene največjih hitov vseh nastopajočih in žur se lahko začne!


Gregor Zalokar
« Nazaj