Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: House of Pain in Go Back to The ZOO na Exitu
Petek, 1. april 2011
House of Pain in Go Back to The ZOO na Exitu
Nastop na festivalu Exit so potrdili hip-hop Američani z irskimi koreninami – skupina
House of Pain. Člana skupine Everlast in Danny Boy sta se za ponovno združitev odločila, ker želita skupaj z oboževalci proslaviti dvajseto obletnico. Na Fusion odru bo zagotovo navdušila nizozemska indi rock skupina Go Back To The Zoo – avtorji hita Beam Me Up, ki jih je izstrelil na svetovno indi sceno.

Skoraj neverjetno je, da je največji hit ameriških hip-hoperjev House of Pain – Jump Around izšel davnega leta 1991. Album House of Pain, ki ga je skupina izdala isto leto, je popolnoma spremenil zgodovino hip-hopa, dosegel je multiplatinasto naklado, himna Jump Around pa se je povzpela na najvišja mesta glasbenih lestvic po celem svetu. Pet let po izjemnem uspehu so se člani skupine razšli in se posvetili samostojnim karieram. Zdaj so pripravljeni, da s turnejo razveselijo oboževalce širom po svetu. „Minilo je dvajset let in zelo smo navdušeni nad turnejo. Vsak koncert bo kot rojstni dan. Noro bo!“ je dejal Everlast.

Go Back to the Zoo je nizozemska indi rock skupina, ki sta jo ustanovila brata Cas in Teun Hieltjes ter njuj prijatelj iz otroštva, Bram Kniest. Bodočega basista so spoznali na koncertu skupine The Strokes in zgodovina se je začela. Leta 2009 so podpisali pogodbo z založbo Universal in izdali single Beam Me Up, ki jim je prinesel slavo. Istega leta so objavili še drugi single Electric, lani pa izdali svoj prvenec Benny Blisto. Go Back To the Zoo je definitivno skupina, ki si zasluži pozornost med številnimi nastopi na odrih letošnjega festivala Exit.

Na Exitu 2011 bodo poleg omenjenih skupin nastopili tudi Jamiroquai, Arcade Fire, Pulp, Portishead, Grinderman, Underworld, Deadmau5 in številni drugi.

Exit 2011 bo potekal od 7. do 10. julija na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu. V štirih dneh se bo predstavilo več kot 600 izvajalcev na več kot dvajsetih odrih. Poleg tega Exit letos pričakuje že svojega dvomilijontega obiskovalca.

Exitovo uradno prodajno mesto za Slovenijo:

www.supratravel.si
http://www.facebook.com/exitslo

Več informacij na:
www.exitmusic.tvExit Slovenija
« Nazaj