Sreda, 26. junij 2019
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: NA FESTIVAL EXIT PRIHAJA BAD RELIGION!
Sreda, 6. april 2011
NA FESTIVAL EXIT PRIHAJA BAD RELIGION!

Pred dnevi se je na uradni spletni strani skupine Bad Religion pojavila novica, da v sklopu evropske turneje prihajajo na festival Exit. Oboževalci benda so bili navdušeni, mi pa lahko potrdimo: Bad Religion res prihajajo na Exit, hkrati pa gre za njihov prvi koncert v Srbiji.


Začetki kalifornijske punk rock skupine segajo v leto 1979. Po 30 letih dela in 15 studijskih albumih izstopajo How Could Hell Be Any Worse?Suffer, Recipe for HateStranger Than Fiction in Process of Belief, omeniti pa je treba tudi zadnji album The Dissent of Man, ki je bil izdan septembra lani. Originalna člana skupine in tekstopisca Greg Graffin in Brett Gurewitz pravita, da so pesmi z novega albuma ene boljših, kar sta jih napisala v karieri, Dissent of Man pa predstavlja presek glasbene zrelosti članov skupine.


“Zdi se mi, da smo na zadnjih albumih vztrajali pri klasičnem Bad Religion zvoku in se nismo oddaljili od tistega, na kar smo bili navajeni,” pravi Gurewitz, “ na zadnji plošči pa smo naredili nekaj, česar nismo že vrsto let – raziskovali stvari, ki so v preteklosti vplivale na nas.”Na Exitu 2011 bodo poleg punk rock legend Bad Religion nastopili tudi Jamiroquai, Arcade Fire, Pulp, House of Pain, Portishead, Grinderman, Underworld, Deadmau5 in številni drugi.


Exit 2011 bo potekal od 7. do 10. julija na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu. V štirih dneh se bo predstavilo več kot 600 izvajalcev na več kot dvajsetih odrih. Poleg tega Exit letos pričakuje že svojega dvomilijontega obiskovalca.


Exitovo uradno prodajno mesto za Slovenijo:


www.supratravel.si

http://www.facebook.com/exitslo


Več informacij na:

www.exitmusic.tvExit Slovenija
« Nazaj