Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: Dvignite roke! Prihaja … FEDDE LE GRAND
Sreda, 16. marec 2011
Dvignite roke! Prihaja … FEDDE LE GRAND

LJUBLJANA, 7. MAREC 2011 Dance Republic, ki nadaljuje po poti uspešnih zabav s Tiëstom, Paul van Dykom in Arminom van Buurenom, s ponosom razkriva prvega zvezdnika prihajajočega open air festivala!


Oči kot zanzibarsko morje. Vizija, ki klubsko kulturo združuje s senzacionalnostjo MTV blišča. In talent, kateremu sta zaupala tudi Madonna in Robbie Williams.


Nizozemski elektronski vunderkind nas prevzame – udarni bit, ki zakliče Put Your Hands Up 4 Detroit, odrezan šus elektronskega hurikana, ki v spremstvu Camille Jones okrca čudake, The Creeps in žametna poslastica tehno diska, v kateri nas Ida Corr vzpodbudi k razmišljanju … hm, ja! Let Me Think About It!


Fedde Le Grand ne govori veliko, namesto njega spregovorijo melodije. O najlepših ženskah. O najboljših zabavah. O strastnem stiku z glasbo. O ljubečem Fedde Le Grandu, ki vedno preveri, kako se njegove nove melodije slišijo v avtomobilu. Z iztegnjenim kazalcem in kimajočo glavo v temnem studiju sledi ritmu, prevzet, zaljubljen, ustvarjalen in vedno v iskanju še boljšega bita za najnovejši hit Autosave s Patricom La Funkom.


24. junij. Stadion Ilirija v Ljubljani. Iz studija v avtomobil. Iz avtomobila na ploščo. Iz plošče do občinstva, z dvignjenimi rokami, v sprejemanju tega izjemnega daru. Dvignite roke za Slovenijo in njen 20. rojstni dan. Z vami jih bo dvignil tudi Fedde Le Grand.Maša Pavoković, PR
« Nazaj