Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: WeShareMusic: ZAČETEK PLAY @ EXIT NATEČAJA
Petek, 18. februar 2011
WeShareMusic: ZAČETEK PLAY @ EXIT NATEČAJA

Kot vsako leto, festival Exit tudi letos odpira vrata vsem samostojnim izvajalcem, bendom in DJ-em. Natečaj je za vse odlična priložnost, da se predstavijo tisočim obiskovalcem festivala.


Natečaj se je začel danes (18.2.2011), vsi kandidati pa se morajo registrirati na Exitmusic.tv. Za skupine, ki že imajo profil na omenjeni strani, je dovolj, če se logirajo in na drugi strani kliknejo Play at Exit 2011.


Prijave na natečaj je potrebno oddati najkasneje do 5. maja, rezultati pa bodo objavljeni 20. maja. Izbrani glasbeniki se bodo predstavili tudi na Exit Music Live kompilaciji.


Lani se je na natečaj Play @ Exit prijavilo več kot 570 izvajalcev, izbrani pa so nastopali na številnih odrih festivala Exit (Exit Music Live, Fusion, Explosive...)


Exit 2011 bo potekal od 7. do 10. julija na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, nastop pa so doslej že potrdili: Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Gramophonedzie, Tiga, James Zabiela in številni drugi.


Le do 22. februarja je mogoče kupiti tudi štiridnevno festivalsko vstopnico, ki vključuje mesto v kampu in prevoz v obe smeri:

4-dnevna vstopnica za festival + kamp + avtobusni prevoz = 59 €!

Za najcenejši paket za letošnji Exit do 22.februarja obiščite Exitovo uradno prodajno mesto za Slovenijo:


www.supratravel.sihttp://www.facebook.com/exitslo


 


Več informacij na:

www.exitmusic.tvExit Slovenija
« Nazaj