Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: UNDERWORLD IN BEIRUT V NOVEM SADU
Četrtek, 17. februar 2011
UNDERWORLD IN BEIRUT V NOVEM SADU

Po vrhunskem nastopu na Exitu leta 2005 se Underworld vračajo na festival z novim albumom in še večjo glasbeno karizmo. Poleg omenjenih je koncert na Exitu, ki bo letos potekal od 7. do 10. julija, potrdila tudi ameriška indie senzacija Beirut.

Pionirji elektronske glasbe, britanski Underworld se po osmih objavljenih albumih vračajo v Novi Sad, da obiskovalce spomnijo, kaj so pravi žuri. Njihov zadnji album Barking, ki so ga izdali septembra lani, je bilo mogoče brezplačno prenesti z njihove spletne strani, hkrati pa je prejel odlične kritike.  Sara Bi, kritičarka za BBC Music, je zapisala, da album prinaša lahkotnost v kombinaciji z nebrzdano ostrino, hkrati pa občutek globokega zadovoljstva in miru. Nepremagljiva mojstra neverjetnih elektronskih nastopov v živo se s frontamanom Karlom Hydeom vračata na prizorišče zločina in komaj čakata, da znova «pretreseta» obiskovalce trdnjave.

Eden najbolj eksotičnih indie bendov, Beirut, na čelu z neverjetno talentiranim Zachom Condonom, bodo eni od vodilnih izvajalcev na Fusion odru festivala Exit 2011. Glasbo mladega frontaman navdihujejo balkanska romska glasba, polka in francoski šansoni, ki jih začini s svojim poetičnim vokalom. Melanholično neuglašen orkester se podpisuje pod dva albuma Gulag Orkestar iz 2005 in The Flying Club Cup iz leta 2007. Del njihovega tretjega albuma, ki je v pripravi, bomo lahko slišali na festivalu.

Exit, ki bo v Novem Sadu letos potekal od 7. do 10. julija, bo obiskovalce na 20 odrih prepričal z najboljšimi izvajalci iz vsega sveta, hkrati pa letos pričakuje že dvomilijontega obiskovalca.

Le do 22. februarja je mogoče kupiti tudi štiridnevno festivalsko vstopnico, ki vključuje mesto v kampu in prevoz v obe smeri:

4-dnevna vstopnica za festival + kamp + avtobusni prevoz = 59 €!

Za najcenejši paket za letošnji Exit do 22.februarja obiščite Exitovo uradno prodajno mesto za Slovenijo:


www.supratravel.si

 


http://www.facebook.com/exitslo

Exit Slovenija
« Nazaj