Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: Praznične cene za festival Exit 2011
Četrtek, 30. december 2010
Praznične cene za festival Exit 2011

Kot v preteklih letih se v prazničnem času v Sloveniji začenja prodaja vstopnic za festival Exit 2011. Gre za enega najbolj uglednih glasbenih festivalov v svetovnem merilu, od srede, 22. decembra dalje pa je mogoče kupiti omejeno število super ugodnih festivalskih vstopnic:  4-dnevna vstopnica za festival Exit + kamp + avtobusni prevoz = 59 €!


Le najhitrejši glasbeni navdušenci si svojo vstopnico za najboljši festival Jugovzhodne Evrope lahko zagotovijo le na Exitovem pooblaščenem prodajnem mestu v Ljubljani.

www.supratravel.si

http://www.facebook.com/exitslo

Organizatorji festivala v Novem Sadu opozarjajo, da bo končna cena vstopnice za festival  in kamp junija znašala 118 €,  cena paketa z dodanim avtobusnim prevozom pa bo znašala 177 €. Štiridnevno unikatno festivalsko vzdušje in nastope številnih svetovnih glasbenih zvezd si najbolj zvesti obiskovalci lahko omislijo že za ceno dveh povprečnih koncertov doma ali v tujini.

Exit Festival 2011 bo med 7. in 10. julijem potekal na magični Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu. Lani je prek 165.000 obiskovalcev iz vsega sveta na 20 festivalskih odrih uživalo v nastopih 600 izvajalcev in glasbenih velikanov, kot so: Faith No More, The Chemical Brothers, Placebo, LCD Soundsystem, Pendulum, Mika, DJ Shadow, Atari Teenage Riot, Missy Elliott, Röyksopp.

Na otvoritvi lanskega festivala so organizatorji predstavili fundacijo State of Exit, ki je namenjena štipendiranju talentiranih študentov in njihovih projektov. Njihovi uresničeni načrti bodo zaznamovali novo dekado festivala Exit.

Še vedno odmeva tudi lanska prva Exit glasbena konferenca, na kateri se je 30 mladih DJ-ev iz širše regije srečalo z zvezdniki aktualne elektronske glasbe. Izmenjava izkušenj, kreativne energije in druženje mlade generacije s prekaljenimi mački je navdušilo obe skupini. Vsi glasbeni navdušenci, ki si želijo osvežiti spomin na atmosfero lanskega festivala Exit, naj odsurfajo na spletno stran Exitmusic.tv.


 


Več informacij na:


www.supratravel.si

http://www.facebook.com/exitslo

www.exitfest.orgExit Slovenija
« Nazaj