Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: David Guetta: navodila za obiskovalce
Četrtek, 16. december 2010
David Guetta: navodila za obiskovalce

Le še dan nas loči od najbolj težko pričakovane predbožične zabave letošnjega leta. Pred petkovim nastopom z Davidom Guetto v Stožicah vam še enkrat podajamo informacije in napotke, ki so namenjeni predvsem dobri varni zabavi.


Vstop v prireditveni prostor je od 20:00 naprej. Pridite zgodaj in se izognite morebitni gneči na vhodu. Prireditev traja do 04:30.


Uporabljajte javni prevoz in taksi, saj je število parkirišč na prireditvenem prostoru zelo omejeno. Pri parkiranju upoštevajte navodila rediteljev na parkirišču.


Vstop v prireditveni prostor bo urejen preko treh večjih vhodov (skica). Ti so skupni za vse cone in ne glede na to, kateri vhod imate napisan na vaši vstopnici.


V okolici prizorišča bo prisotno večje število informatorjev, ki vam bodo odgovorili na vaša vprašanja in vas napotili do vhodov.


Za vstop sta   obvezna osebni dokument s fotografijo in datumom rojstva ter veljavna vstopnica za prireditev.


Ob vstopu bo varnostna služba opravila osebni pregled, temu sledi kontrola osebnega dokumenta in vstopnice. Vstopnice se bodo kontrolirale z električnimi čitalci kod. Glede na vašo vrsto vstopnice boste na roko prejeli zapestnico, ki označuje področje, po katerem se lahko gibljete. Zapestnice ne smete sneti do konca prireditve, saj bodo obiskovalci brez zapestnic odstranjeni s prireditvenega prostora.


Imetniki vstopnic za parter prejmete zapestnico, s katero se lahko gibate po celotnem parterju, zelenem ringu, hodniku in zunanjem prizorišču; imetniki vstopnic za zeleni ring prejmete zapestnico, s katero se lahko gibljete po celotnem zelenem ringu, hodniku in zunanjem prizorišču; imetniki vstopnic za rdeči ring prejmete zapestnice, s katerimi se lahko gibljete po celotnem rdečem ringu, hodniku in zunanjem prizorišču; imetniki vstopnic za VIP lože prejmete zapestnice, s katerimi se lahko gibljete na področju VIP lož, parterju, zelenem ringu, hodniku in zunanjem prizorišču.


Polnoletni obiskovalci, ki bodo želeli kupovati alkoholne pijače, bodo ob vhodu ali na točilnih pultih dobili še dodatno zapestnico, ki jim bo to omogočala.


Osebe brez zapestnic, ki označujejo vrsto njihove vstopnice, bodo nemudoma odstranjene s prireditvenega prostora.


Vstop na prireditev imajo osebe z dopolnjenimi 16. leti starosti. Osebam, mlajšim od 16 let, je vstop prepovedan brez spremstva staršev ali drugih zakonitih skrbnikov. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. (Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70/2006).


Osebe, mlajše od 16 let in njihovi spremljevalci (starši oz. skrbniki) bodo ob vstopu popisane in njihovi osebni podatki arhivirani zaradi varnostnih potreb.


Vstop s ponarejeno ali poškodovano  vstopnico (tako, da ni možno elektronsko preveriti ustreznosti) ni mogoč. Organizator ne odgovarja za vračilo denarja za ponarejene ali poškodovane vstopnice.


Edino plačilno sredstvo na prireditvenem prostoru je gotovina.


Neposredno ob Areni Stožice bo urejeno in ograjeno večje zunanje prizorišče z gostinsko ponudbo in prostorom za kadilce.


Gostinska in dodatna ponudba bosta na voljo v parterju, hodniku zelenega ringa, VIP ložah, hodniku rdečega ringa in na zunanjem prizorišču.


Na prizorišču ni organizirane garderobe. Organizator ne odgovarja za izgubljene ali ukradene predmete obiskovalcev.


Na prireditvi bo prisotno večje število reševalcev in terenske ekipe Drogart.


Na prireditvi bo prisotnih več kot 500 različnih delavcev in vsi bomo tam, da vam bomo omogočili odlično zabavno izkušnjo. Na vsa vaša vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.


Vsa ostala navodila so objavljena na spletnem mestu www.davidguetta.si, v zavihku Infoteka. Želimo vam prijetno, veselo, nepozabno zabavo in se vam zahvaljujemo za zupanje! Ob zaključku prireditve pa vam bomo že izdali osrednjega gosta naše naslednje zabave ...

Gregor Zalokar
« Nazaj