Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: Zvezdniška zasedba Freemasons prihaja v Maribor
Ponedeljek, 6. december 2010
Zvezdniška zasedba Freemasons prihaja v Maribor
Po več kot uspešni premieri dogodka Famous z zvezdnikom Markom Knightom, se v mesecu decembru obeta nadaljevanje zabave z vrhunsko house glasbo.

Tokrat bodo na dogodku Famous nastopili ljubljenci slovenskega občinstva Freemasons, ki trenutno veljajo za ene izmed najbolj iskanih didžejev na svetu.

Z nominacijami za grammyje kronana britanska didžejaa svetovnega formata in avtorja hitov Believer, Love on my mind, Rain down love, When you touch me in Heartbreak bosta v Mariboru nastopila prvič. Omeniti velja tudi njuno sodelovanje z mega zvezdami kot so Beyonce, Michael Jakson, Shakira, Kyle Minogue. Če ste se že uspeli kdaj v preteklosti udeležiti kakšne izmed njihovi after beach zabav na otoku Pagu, potem zagotovo veste, kaj lahko pričakujete sredi decembra.

Ker velja dogodek Famous with Freemasons tudi za uradni zaključek sezone Tastefulevents, bodo kot posebni gostje nastopili tudi domači matadorji Beltek, Reaky, Tim Urbanya in Brlee.

Prepričajte se, da Famous ni le koncept, temveč občutek, ki ga boste potrebovali bolj kot adrenalin.

Prost vstop za dogodek v Mariboru si lahko prislužite tudi v oddaji Hiša, ki bo na valovih radia Belvi ta četrtek, 9. 12. 2010. Bodite z nami, vprašanje ne bo težko :)

Denis Papič
« Nazaj