Nedelja, 12. julij 2020
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.comNovice: Parter in zeleni ring sta že razprodana
Četrtek, 25. november 2010
Parter in zeleni ring sta že razprodana

DAVID GUETTA

GLENN MORRISON * KRYOMAN ROBOT INVASION

EDDIE F * ANGEL ANX * IN DRUGI NASTOPAJOČI ARTISTI

17. december 2010 * ARENA STOŽICE

Ljubljana - Slovenija


* * * * * * * * *


VSTOPNICE ZA PARTER IN ZELENI RING RAZPRODANE


V sistemu Eventim so vstopnice za parter razprodane, na voljo pa je še nekaj vstopnic za zeleni ring. Zadnje vstopnice za to cono so na voljo še v prodajni mreži Petrol in pri agenciji Collegium Mondial Travel. Po dosedanjem trendu prodaje bo veliki predbožični koncertni spektakel z Davidom Guetto v Stožicah razprodan v začetku decembra, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic.


* * * * * * * *


PODPORNI PROGRAM


Glenn Morrison

Osebni varovanec in podporni didžej na svetovni turneji Armina van Buurena.

www.glennmorrison.com


Kryoman Robot Invasion

Atraktivni lasersko-kriogensko-digitalno-pirotehnični performans iz ibiških superklubov Amnesia, Pacha in Space.

www.kryoman.com


Angel Anx

www.angelanx.com


Eddie F

www.myspace.com/eddief


teater zvoka in čuči ter drugi nastopajoči artisti


* * * * * * * *


NOVI ALBUM "ONE MORE LOVE"


David Guetta, ki prihaja 17. decembra v ljubljansko Areno, bo 29. novembra izdal svoj novi album One More Love. Ploščo napoveduje vroč single Who`s That Chick, v katerem je združil moči z seksi barbadoško gazelo Rihanno. Lanski album One Love je medtem že presegel naklado dva milijona izvodov, ob tem je David z njega v obtok spravil še več kot 10 milijonov izvodov singlov kot so Memories, When Love Takes Over, Gettin` Over You, Sexy Bitch, How Soon Is Now in One Love, skupna naklada vseh njegovih singlov, remiksov in produkcij v zadnjem letu pa presega neverjetnih 25 milijonov izvodov. Letos bo svojo glasbeno širino predstavil v dvojni izdaji One More Love, na kateri bo ob že znanih sodelavcih gostil tudi Madonno, Rihanno, Lil` Wayna in Afrojacka. Na profilu slovenskega kluba navijačev Davida Guette na Facebooku se lahko pridružite lovu na štiri izvode nove plošče. Sveže izdaje Davida Guette boste lahko kupili tudi na zabavi v Stožicah.

David Guetta Fan Club, Slovenija // www.davidguetta.si


* * * * * * * *


NA DAVIDA GUETTO Z VLAKOM = KAR 75% CENEJE!


Za pot na koncert Davida Guette lahko izberete zabaven, ugoden in okolju prijazen prevoz z vlakom. Na dan koncerta vam Slovenske železnice s predloženo vstopnico za koncert ponujajo kar 75–odstotni popust za potovanje z vlakom do Ljubljane. Ob nakupu vstopnice za to prireditev v info centrih na železniški postaji v Ljubljani, Mariboru ali Celju, prejmete še kupon za 50–odstotni popust pri nakupu enosmerne ali povratne železniške vozovnice za dve osebi. Z železniške postaje Ljubljana do športnega centra Stožice se lahko odpravite:


a) Peš: glavna železniška postaja je od ŠC Stožice oddaljena 3 km oz. 40 minut hoje. Priporočamo vam pot od podhoda postaje, preko Vilharjeve ulice vzdolž Železne ceste, po Vojkovi cesti do ŠC Stožice.


b) Z vlakom: na glavni železniški postaji vstopite na vlak, ki pelje proti Kamniku in izstopite na prvem postajališču LJ Brinje, ki je od ŠC Stožice oddaljeno približno 2 km oz. 25 minut hoje po poti spominov in tovarištva. Priporočamo vam nakup dnevne mestne vozovnice, ki velja za povratno potovanje in za katero boste odšteli le 2 evra.


c) Z mestnim avtobusom: do ŠC Stožice se lahko odpravite z avtobusom LPP št. 20, v smeri Novih Stožic, do končne postaje. Železniški postaji najbližja postajališča avtobusov LPP št. 20 so Bavarski dvor (Slovenska), Razstavišče (Dunajska) in Bežigrad (Linhartova cesta).Gregor Zalokar
« Nazaj