Nedelja, 24. september 2023
//----- Prevozi ------------------------//
Dvojka.com: Novice
Tukaj so zbrane vse novice, ki so bile objavljene na naših straneh. Zaradi boljše preglednosti in hitrejšega nalaganja so razorejene po straneh.
» Prikaži vse novice
Prikaz vseh novic:
 
Ponedeljek, 21. junij 2021
Smile Nation Slovenia
ŠPORTNO-ZABAVNI DOGODEK LETA 2021 Največji najavljeni zabavni dogodek v EU ta hip! Lani je evropska festivalska industrija spremljala posebno koronsko-varno izdajo festivala Smile, o kateri so poročali številni tuji mediji, letos pa se Ljubljana utrjuje na sceni z največjim pokoronskim športno-zabavnim dogodkom s top svetovnimi glasbenimi zvezdami.
Več o tem...
Gregor Zalokar
Četrtek, 24. november 2016
COLLEGIUM NOVO LETO – OKUSI 2017
BEOGRAD V LEPINJI RECEPT, KI JE VEČ KOT PREVERJEN. GLASEN, PUSTOLOVSKI, PONOSEN IN DRZEN, TAKO SO BEOGRAD OPISALI PRI LONELY PLANETU, KJER SO GA UVRSTILI MED TOP 10 MEST Z NAJBOLJŠIM NOČNIM ŽIVLJENJEM NA SVETU. SKUPAJ Z NAMI SE PREPUSTI UTRIPU MESTA, KI POTEŠI APETIT TUDI NAJBOLJ IZBIRČNIM. BALKANSKA KUHINJA, VRHUNSKE ZABAVE NA SPLAVIH IN MNOGIH DISKOTEKAH POSKRBIJO, DA BO NOVO LETO PO VAŠEM OKUSU.
Več o tem...
dp
Četrtek, 24. november 2016
ZG 360° NYE
SPEKTAKULARNO SILVESTROVANJE V ARENI Z ARMINOM VAN BUURENOM IN EKIPO ULTRA EUROPE Zagreb bo v leto 2017 vstopil s Croatia Music Weekom (31/12 - 1/6), ki ga bodo s silvestrovanjem v Areni odprli Armin van Buuren, Sander van Doorn, Juicy M, MoTi, Julian Jordan in David Gravell. - Spektakel je podaljšek festivala Ultra Europe in bo ponudil produkcijo za vse čute na svetovnem nivoju. - Ekskluzivni prodajalec vstopnic in paketov v Sloveniji je soorganizator dogodka, agencija Collegium Mondial Travel, ki prodaja vstopnice s prevozom že za 49 evrov, na voljo pa so tudi ekskluzivni paketi s prenočitvami za eno ali več noči.
Več o tem...
dp
Četrtek, 24. november 2016
TRADICIONALNA NOVOLETNA ZABAVA
*SKUPINA MEJAŠI* *SAMUEL LUCAS* 30. in 31. december 2016 od 21h do 5h Prireditveni šotor Arena, Maribor Collegium Mondial Travel tudi letos v sodelovanju s Termami Maribor pripravlja nepozabno zabavo v prireditvenem šotoru Arena pod mariborskim Pohorjem. To je sedaj že tradicionalna novoletna zabava, ki bo tudi letos poskrbela za nori žur do jutra.  30. decembra bodo nastopili člani zasedbe Mejaši, dan zatem pa bo v šotoru publiko zabaval Samuel Lukas.
Več o tem...
dp
Sreda, 30. marec 2016
COLLEGIUM SPRING BREAK FESTIVAL 2016 »POREČ-LANTERNA«
COLLEGIUM letos ničesar ne prepušča naključju, saj pripravlja pravi prvomajski spektakel v prestolnici hrvaške Istre z cca. 3000 glavo množico razgretih odklopa željnih žurerjev. Pester dnevni in nočni program, se bo odvijal v sklopu party apartmajskega naselja, na kar 6 različnih party lokacijah (Club Zodiak, Secret Beach Party, Boat Party, Sunset Lighthouse Party, Club Byblos in veliki pokriti Party Šotor).
Več o tem...
d. p.
Petek, 18. december 2015
AMBASADA GAVIOLI OB 20-LETNICI VABI NA DAN ODPRTIH VRAT
Danes bo izolska zibelka elektronske kulture ob jubilejni zabavi gostila tudi popoldanski dogodek, na katerem si bo širša javnost lahko ogledala ta izjemno oblikovan prostor, razstavo plakatov iz 20-letne zgodovine kluba ter pokramljala z legendarnimi ambasadorji in arhitektom Giannijem Gaviolijem. Kot je ob nepričakovani prekinitvi dveletnega pavziranja na domačih odrih povedal že Umek, osrednji gost jubilejne zabave Ambasade Gavioli: »Posebne priložnosti kličejo po posebnih akcijah.
Več o tem...
Gregor Zalokar
Ponedeljek, 3. avgust 2015
Novo na psytrance sceni: Psytrance Unity
Po uspeąni predstavitvi Psytrance Unity Slovenija na Eco Festivalu se le ta podaja na samostojno pot in sicer v začetek indoor sezone. Zato za vas 26.9. pripravljamo nepozabno doľivetje v klubu Prľan, kjer bodo zopet bombandirali psihadelični zvoki progresive. Tokrat k nam prihaja trenutno eden najbolj udarnih progressive psytrance producentov na svetu RELATIV. ®e pri svojih prvih izdajah je dobil podporo iz strani velikanov kot so John `00` Fleming, Paul Oakenfold, itd.
Več o tem...
Gaąper Pavlič
Torek, 17. marec 2015
NAJVEČJI SLOVENSKI SPRING BREAK V POREČU
Collegiumov prvomajski pobeg v Poreč prinaša dvakratni UK #1 hit-duo Sigma, Mika Valeta, duet Vanillaz, koncerte Nede Ukraden, Djomle KS, Mambo Kings, Zlatka, atraktivne performanse, žur na plaži ob sončnem zahodu, boat party brez selfijev in ogromno zabave z najbolj izkušeno festivalsko party ekipo. Prvomajski žurerski skok na morje se je tudi pri nas uveljavil kot odličen način za začetek festivalske sezone ob Jadranu.
Več o tem...
dp
Sreda, 24. december 2014
Vesele praznike in srečno novo leto!
Vsem ľurerkam in ľurerjem, didľejkam in didľejem, lučkarkam in lučkarjem, organizatorkam in organizatorjem in vsem, ki ste čisto slučajno zaąli na naąo stran, ľelimo lepe praznike in vse dobro v letu 2015.
Več o tem...
Vaąa Dvojka.com
Ponedeljek, 7. april 2014
Festivalsko dogajanje v Poreču
Letos Collegium na Spring Break festivalu tekom štirih dni pričakuje več kot 7000 mladih iz Slovenije. Festivalsko prizorišče je tudi letos postavljeno v obmorsko letovišče Lanterna. Tekom štirih noči in petih dni se boste lahko zabavali na različnih tematsko obarvanih zabavah, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. V najbolj odštekan žur pomladi vas bo popeljala zabava Ultra Countdown, kjer vas bodo divji biti elektronske glasbe ogrevali in popeljali do zgodnjih jutranjih ur.
Več o tem...
d.p.
foto: Marko Delbello Ocepek (Collegium)
« Nazaj  12345...  138  Naprej »